Szeretné megismerni a magas vérnyomás, koleszterinszint csökkentésének házi praktikáit? Iratkozzon fel, hamarosan küldjük a hírlevelünket.

Vérnyomás problémákra

Regisztráljon, és azonnal hozzáfér a a korábbi hírlevelekhez

Gyógynövények kategorizálva

Gyógynövény, gyógytea keresőHaladó keresés

Bevásárló kosár

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Belépés


Érvédelemre

Cukorbetegeknek

Termék kategóriák

5 000 Ft feletti rendelésnél ajándék  tölthető papír teafilter


Naturszertár

Gyógyfűpatika és Kristályház


Gyógyfűpatika- Teázz velünk szakszerűen.


Kedveled a természetes gyógymódokat? Betegség  esetén szívesen fogyasztasz  teákat? A hétköznapokban is inkább gyógynövényből készült italokkal tartod magad karban tabletták helyett? Jó ha tudod, hogy körültekintően kell őket fogyasztanod, mert a rengeteg jótékony hatásuk mellett sajnos árthatnak is. Ebben segítünk neked. Az alternatív gyógyászatban alkalmazott növények irodalmi és népgyógyászati tapasztalatait rendszereztük. Összegyűjtöttük, és leírásainkban közzétettük, hogy mikor, mire kell figyelned.

Sok receptet kielemeztünk, és közzétettünk, sokat viszont elvetettünk, mert nem találtuk elég biztonságosnak használatát.

Olyan növényeket kínálunk, amelynek nagy tisztaságát garantálni tudjuk.

A bükki füves ember, Gyuri bácsi azt tanítja, hogy a magyar ember szervezete elsősorban a magyar füvekre reagál jól (itt a nagy Magyarországra gondolunk), hiszen nagyon sokáig ezeket fogyasztottuk gyógyítás céljából. A kínai embernek  legjobb a kínai gyógytea, a magyarnak pedig a magyar gyógytea. Ezzel a nézettel mi egyetértünk.

A felsorolt gyógyhatások többnyire tudományos kísérletekkel nem igazoltak. A 4/1997. (I. 22.) Korm. rendelet 6. számú melléklete határozza meg a forgalomba hozható gyógynövények körét. A leírásokban megadjuk, hogy az adott növény szerepel.-e a jelzett mellékletben.

A forgalmazott termékeink élelmiszernek minősülnek, OGYI (Országos Gyógyszerészeti Intézet) engedélyük nincs, így a jogszabályok szerint nem gyógyteák.

A képeket a www.netherbárium.hu tulajdonosa, Köteles Ferenc biológus bocsátotta rendelkezésünkre.A leírások elkészítéséhez Mester Ildikótól az Egészségügyi Továbbképző Intézet fitoterapeuta tanárától rengetet segítséget kaptunk.Ezúton is köszönjük nekik.


Kristályház- Töltődj fel energiával.


A régmúlt időkben kristályokat is használtak a gyógyításra. Kr.e. 1600-ból származnak azok az ismert leírások, amelyek a kristályok gyógyító erejére vonatkoznak.  Az ősi civilizációkban a kristályok és drágakövek a gyógyítás és a hatalom forrásai voltak, információ- és energiahordozóként használták őket. Kína és India szent kolostoraiban olyan köveket csiszoltak ki , melyet, ha a beteg a kezébe vett, rövidesen érezte hatását, az energiapályák kiegyensúlyozása által.

Egyiptom gyógyítói  sok kristályt, nemes köveket  viseltek, hogy feltöltődjenek olyan erővel, amelyet a betegeknek tovább tudnak adni. Hippokratesz is hitt a kristályok gyógyító erejében. Amit azonban az emberiség a kristályokkal kapcsolatban a régmúlt időkben megtanult, lassan feledésbe merült.

Kristályházunkban a kristályoknak elsősorban lelki és fizikai hatásaival ismerkedhetsz meg. Segítünk feleleveníteni a régmúlt ismereteit, hogy felhasználhasd a természet csodálatos kincseit a saját hétköznapjaidban.

Végy kezedbe egy kristályt, tartsd magadnál néhány napig, és figyeld a hatásait. Hogy milyen kristályt válasz, abban segíteni tudunk neked.


Ha úgy gondolod, hogy hosszú távon szeretnéd megőrizni egészséged, ha szeretnél mindent megtenni a betegségek megelőzéséért, és mindezt jó minőségű termékek használatával akarod elérni, akkor válogass a Naturszertár Gyógyfűpatikájából vagy látogasd meg a Kristályházat.

Váljon egészségedre!


Webáruház üzemeltető cég adatai: NATURSZER-TÁR Kft,

Székhely : 2459 Rácalmás Táncsics M. u. 18. Tel:20-941-4645

Ha nem tud elérni, visszahívjuk.

Kérdését felteheti a következő e-mail címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Akciók

Ízületi tea recept (Szabó György)

2 990 Ft
2 890 Ft
Kedvezmény: 100 Ft
Gyogyfupatika.hu © 2019 Minden jog fenntartva. | A webáruházat készítette: Interkreativ.hu